Virkistystoiminta

Jäsenet kulttuuria harrastamaan!

Teatteri- ym. retkiä järjestetään yhdessä Janakkalan TSL:n opintojärjestön kanssa.

Jäsenet saavat retkistä 10 €:n alennuksen

Kysy tulevista retkistä lisää Jouko Dahlmanilta p. 050 - 5424726 tai jouko.dahlman(at)pp1.inet.fi

Liikuntaa ja hyvinvointia sekä työttömille- että eläkeläisjäsenillemme

Tervakosken uimahalliin maksutta kerran viikossa voimassa olevaa jäsenkorttia näyttämällä.

Laita nimesi uimahallilla olevaan vihkoon

Kivenkolo

Yhdistyksellä on vapaa-ajanviettopaikka luonnonkauniilla paikalla, Mallinkaistenjärven rannalla.

Klikkaa tästä

Muita tapahtumia

Lisäksi yhdistys järjetää vuoden aikana jäsenilleen mm. seuraavanlaista toimintaa: syksyllä voimaannuttavaa venyttelyä Lastujärven luonnossa sekä ulkoilupäivä Kivenkolossa, josta mahdollisuus lähteä syyskävelylle Huntinkalliolle.

HUOMIO! Virkistystoiminnan jäsenedut toimivat eläkeläisten kohdalla siten, että edut koskevat vain niitä, jotka ovat jo eläkkeelle jäädessään olleet Janakkalan kunnalliset JHL ry:n jäseniä!